Support

Ook nadat wij uw website hebben opgeleverd, kunt bij ons terecht. Vanzelfsprekend beantwoorden wij al uw vragen over uw website en het beheer ervan. Wij dragen graag bij aan het succes van uw website.

Hulp op afstand

Onze helpdesk kan u op afstand begeleiden bij vragen en problemen. Op uw verzoek nemen zij uw PC over en laten u zien hoe u het probleem kunt oplossen. Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand aanwezig is die u te woord kan staan. U wordt telefonisch altijd direct geholpen. Via de e-mail nemen wij binnen 24-uur contact met u op.

Altijd op de hoogte van de laatste updates

Wij houden de nodige updates van WordPress voor u in de gaten en kunnen deze ook voor u uitvoeren. Daarnaast bieden wij u ook licenties voor plugins en kunnen wij backups maken van uw website.

Voor vragen kunt u mailen naar webteam@itcontrol.nl of bellen naar 071-4017010

Talent Masters

Nieuwe website voor Talent Masters 11 November 2016 is de nieuwe website van Talent Masters online gegaan. Ontwerp en ontwikkeling door ITControl.  We hebben op de site de mogelijkheid ontwikkeld om vacatures en kandidaten/professionals te plaatsen. Natuurlijk in...

Lees meer

De kracht van video op websites

Zojuist opgeleverd. Nieuwe website thegalleryshop.nl. In opdracht gemaakt van QuickWorks (Video en multimedia producties). Met 7 videos = 7 redenen waarom je moet gaan winkelen bij The Gallery Shop. Visuele content speelt een steeds grotere rol op websites en met...

Lees meer