Onze Diensten

Bij WPControl heeft u alles onder één dak

Wij kunnen uw website compleet verzorgen. Van ontwerpen, tot bouwen en van invullen tot uw website hosten. Natuurlijk kunt u ook voor één van deze diensten kiezen als een totaalpakket voor u niet van toepassing is.

Alles in één

Geen frustraties tussen de ontwerper en de bouwer, dat is een van de voordelen bij WPControl omdat u alles onder een dak heeft. In samenwerking met onze partners, waaronder internetmarketingbureau SearchUser, kunnen wij uw website van A tot Z verzorgen. En dan hebben we het niet alleen over de website zelf. Samen met hen kunnen we bijvoorbeeld ook de online marketing, de zoekmachine optimalisatie, fotografie en social media verzorgen. Een alles in één pakket voor dé perfecte website!

Goedkoop en snel personaliseren

Bij WPControl vinden wij het belangrijk dat we een website bouwen die aansluit op uw wensen. Daarom doen wij aan maatwerk. Wij maken voor u een ontwerp die past bij uw huisstijl en uitstraalt waar uw bedrijf voor staat. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Of het nu gaat om een simpele of een complexe website. Bij WPControl nemen we iedere uitdaging aan. Heeft u weinig budget of hoeft het voor u niet zo uitgebreid? Dan kunnen wij ook vanuit standaard WordPress templates werken.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen webdesign door ons laten ombouwen tot een werkende website.

E-mail

Naast uw website hosten, kunt u bij ons ook uw e-mail veilig en professioneel hosten door WPControl. Wij registeren samen met u een persoonlijke domeinnaam voor uw bedrijf. Zo kunnen u en (eventueel) uw medewerkers vanuit de naam van uw bedrijf communiceren met klanten.

Service

Ook nadat wij uw website opleveren, kunt u nog steeds bij ons terecht met vragen of problemen. Bij WPControl kunnen wij veel op afstand doen. Onze helpdesk neemt op uw verzoek uw PC over en laat u zien hoe een probleem of vraag opgelost kan worden.

Wanneer u belt wordt u altijd direct te woord gestaan en via de e-mail nemen wij binnen 24-uur contact met u op.

Talent Masters

Nieuwe website voor Talent Masters 11 November 2016 is de nieuwe website van Talent Masters online gegaan. Ontwerp en ontwikkeling door ITControl.  We hebben op de site de mogelijkheid ontwikkeld om vacatures en kandidaten/professionals te plaatsen. Natuurlijk in...

Lees meer

De kracht van video op websites

Zojuist opgeleverd. Nieuwe website thegalleryshop.nl. In opdracht gemaakt van QuickWorks (Video en multimedia producties). Met 7 videos = 7 redenen waarom je moet gaan winkelen bij The Gallery Shop. Visuele content speelt een steeds grotere rol op websites en met...

Lees meer