Ons Werk

WPControl is onderdeel van ITControl en heeft zich gespecialiseerd in WordPress websites. Zowel in standaard WordPress templates als in het maken van een complexe website op maat.

ITControl is al ruim 15 jaar de ICT specialist in de Bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in Small Business Servers van Microsoft voor het MKB en aanvullende ICT producten, zoals het bouwen en hosten van websites, e-mail, externe backup, server monitoring, virusfilters en nog veel meer. Daarom kunnen wij u een volledig ICT pakket leveren.

Ons team Ons team bestaat uit ervaren website specialisten, systeembeheerders en een helpdesk die altijd voor u klaar staan. Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn over WPControl.

Onderstaande tevreden klanten gingen u voor en hebben hun website laten maken door WPControl:

Talent Masters

Nieuwe website voor Talent Masters 11 November 2016 is de nieuwe website van Talent Masters online gegaan. Ontwerp en ontwikkeling door ITControl.  We hebben op de site de mogelijkheid ontwikkeld om vacatures en kandidaten/professionals te plaatsen. Natuurlijk in...

Lees meer

De kracht van video op websites

Zojuist opgeleverd. Nieuwe website thegalleryshop.nl. In opdracht gemaakt van QuickWorks (Video en multimedia producties). Met 7 videos = 7 redenen waarom je moet gaan winkelen bij The Gallery Shop. Visuele content speelt een steeds grotere rol op websites en met...

Lees meer